Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

Ons verhaal

We zijn meer dan een logo of een website. We zijn 210 mensen. En we staan klaar om u te helpen waarde te verzilveren

We zijn er van overtuigd dat alles waarde heeft. Maar u moet waarde wel kunnen vinden, herkennen en verzilveren. Of u industriële goederen nu wilt kopen of verkopen. Dat is precies wat Troostwijk Auctions doet. We brengen kopers en verkopers uit de hele wereld, online bij elkaar. We waarderen, geven advies en zijn Europa's grootste B2B veilinghuis.

Waarom Troostwijk Auctions

Als koper krijgt u het grootste aanbod industriële goederen. Bieden is makkelijk. Kopen is veilig. Onze experts helpen verkopers om de hoogste opbrengst te krijgen. U bereikt de juiste kopers over de hele wereld en zo heeft u uw geld snel op uw rekening.

Vertrouwde partner sinds 1930

Salomon Izaak Troostwijk registreerde zijn bedrijf in 1930. Nu, met al negentig jaar ervaring, beheersen we het veilingambacht tot in de puntjes. Met sector specialisten door heel Europa, 180 medewerkers en kopers over de hele wereld. We hebben met en voor indrukwekkende namen als Fokker, Imtech en Heerema geveild. Bedrijven die slim asset management hoog in het vaandel hebben. Want alles heeft waarde.

Taxaties en Advies

Waarde vinden en herkennen heeft alles te maken met waardering (taxaties) en advies. Wat voor goederen zijn er, wie is precies de eigenaar en wat is het waard? En, hoe gebruikt u die waarde voor een gezonder bedrijf, om te herinvesteren en flexibeler te zijn? Daar komt ons team van taxateurs om de hoek kijken. Meer weten? Bezoek TWA

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store