Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

Categorieën

Landen

Merken

Veilingen

Prijs

Planten en bomen

538 kavels

Planten- en bomenveilingen

Bent u op zoek naar gebruikte planten en bomen? Zoek niet verder, wij hebben een ruime keuze aan planten en bomen tot uw beschikking. Van tuinplanten en bomen tot planten en bomen voor op kantoor en gangen.

Hoe heerlijk de stilte van groeiende dingen.

Bij Troostwijk Veilingen zijn wij uw aanspreekpunt voor gebruikte planten & bomen. Wij zorgen ervoor dat deze tweedehands planten en bomen allemaal van topkwaliteit zijn.

Gebruikte plant te koop

Opfrissing nodig in uw kantoor of woonkamer? Dan is de beste keuze om opnieuw in te richten met wat planten of bomen.

Planten, in alle formaten, maken uw tuin, kantoor of woonkamer als nieuw. Ze zorgen voor de juiste sfeer, frisse lucht en vooral: ze maken je blij.

Een gezonde, diverse set planten en bomen kan een sleutelelement zijn om een kwekerij goed gevuld te houden, een park te onderhouden of een landschapsproject te voltooien.

Er zijn veel mogelijkheden om fruitbomen te kopen voor boomgaarden en tuinen, waaronder appel, peer en schietlood. Je kunt naast de populaire commerciële variëteiten ook ongebruikelijke erfstuksoorten kopen, evenals frambozen-, aalbes- en andere fruitstruiken.

Bij Planten- en bomenveilingen van Troostwijk vindt u een grote variatie aan gebruikte planten en bomen voor uw kantoor of woonkamer.

Online plantenveilingen

Op de Veiling koop je tweedehands planten. Dat betekent niet dat je afgedankte planten koopt. We hebben alle planten grondig geselecteerd om er zeker van te zijn dat de gebruikte planten allemaal in een gezonde staat verkeren.

Wat voor soort planten en bomen verkoopt u op de veiling?

We verkopen allerlei soorten landbouwvoertuigen, maar voor het gebruiksgemak hebben we een aantal categorieën gemaakt.

  • Kamerplanten
  • Buitenpotten
  • Binnenpotten
  • Overige bomen, planten en potten
  • Olijfbomen
  • palmbomen
Hoe werkt het?

Onze veiling geeft u de mogelijkheid om gebruikte planten te kopen tegen de laagste brancheprijs. Daarnaast is het heel gemakkelijk om een bod uit te brengen, maar bovenal is het echt veilig.

Maak een account aan (Klik hier), vind het juiste apparaat en plaats uw bod.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store