Categorieën

Landen

Merken

Veilingen

Prijs

Transport en logistiek

4799 kavels

Transport veilingen bij Troostwijk

Verken de wereld van online veilingen voor gebruikte transportmiddelen en voertuigen bij Troostwijk. Of je nu op zoek bent naar uitbreiding, vervanging of vernieuwing van je wagenpark, onze veilingen bieden toegang tot kwalitatieve transportmiddelen die je bedrijfsvoering versterken.

Waarom gebruikte transportmiddelen kopen?

Investeren in gebruikte transportmiddelen via Troostwijk is een slimme keuze voor elk bedrijf. Je biedt tegen een fractie van de nieuwprijs op hoogwaardige, tweedehands voertuigen van topmerken. Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt om je logistieke operaties te optimaliseren. Ook zijn de meeste kavels direct beschikbaar, zodat je snel kunt handelen en je werkzaamheden niet vertraagd worden door lange levertijden.

Een andere reden om te kiezen voor gebruikte transportmiddelen is dat je bijdraagt aan een circulaire economie. Je helpt mee door de levensduur van kwalitatieve producten te verlengen in plaats van nieuwe goederen aan te schaffen. Zo minimaliseer je de impact op het milieu.

Voordelen van online veilingen bij Troostwijk

Online bieden op gebruikte transportmiddelen bij Troostwijk biedt talloze voordelen voor ondernemers in de transportsector:

  •     Ons eenvoudige en toegankelijke digitale platform maakt online bieden eenvoudig en zorgt voor een gestroomlijnde veiling ervaring.
  •     We hebben een uitgebreid aanbod van online veilingen met een breed scala aan transportmiddelen.
  •     Troostwijk heeft 90 jaar ervaring en we staan garant voor deskundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.
  •     Geniet van een snelle service, volledige ondersteuning en een snelle afhandeling. Van het bieden op een transport veiling tot de betaling en het ophalen van kavels.
  •     We hebben kantoren in alle landen waar we kavels aanbieden en staan altijd en overal voor je klaar.

Ontdek ons aanbod van tweedehands transportmiddelen

Duik in ons assortiment tweedehands transportmiddelen en bekijk een veelzijdige selectie: van auto's en vrachtwagens tot aanhangwagens, motoren en fietsen. Elke kavel wordt met de grootste zorg geselecteerd en voorzien van uitgebreide details en afbeeldingen. Alle voertuigen worden vooraf geïnspecteerd om de staat en betrouwbaarheid te garanderen, zodat je met vertrouwen een bod uitbrengt. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en vind het voertuig dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Hoe werkt bieden bij Troostwijk?

Je brengt eenvoudig een bod uit op transport veilingen bij Troostwijk. Registreer je op ons platform of log in als je al een account hebt. Bekijk de beschikbare veilingen en ga naar de kavel waar je op wilt bieden. Neem de kavelomschrijving goed door en bekijk de foto's en/of video's van de betreffende kavel. Wil je de kavel eerst met eigen ogen bekijken voordat je een bod uitbrengt? Bij de meeste veilingen organiseren we vaste kijkdagen waarop je kavels kunt inspecteren. Plaats vervolgens je bod en volg de veiling in real-time.

Heb je het winnende bod geplaatst? Bij elke veiling vind je de noodzakelijke informatie over het ophalen van je kavels. Er zijn twee opties mogelijk: ophalen op een vooraf bepaalde afhaaldag of ophalen op afspraak. Bij de meeste (transport) veilingen gaat het om een vaststaand afhaalmoment, maar bij sommige veilingen kun je de kavel (laten) ophalen op afspraak. Gaat het om een georganiseerde afhaaldag, dan is het de bedoeling dat je je voertuig ophaalt op de afhaaldag in het aangegeven tijdvak. Is het niet mogelijk om de kavel op te halen, dan bestaat vaak de optie om de gekochte kavels te laten bezorgen. Houd er in dat geval rekening mee dat dit afhankelijk is van het land waar de veiling plaatsvindt.

Online veiling transport bij Troostwijk

Bij Troostwijk zijn we meer dan alleen een veilingplatform; we zijn jouw partner in het kopen en verkopen van gebruikte transportmiddelen. Of je op zoek bent naar dat ene voertuig om je wagenpark uit te breiden, zonder specifieke reden rond wil kijken in onze online veilingen of juist overtollig materieel wilt verkopen: wij staan klaar om je van A tot Z te ondersteunen in het veilingproces.

Registratie is eenvoudig en binnen enkele minuten kun je al meebieden op veilingen die je aanspreken. Neem direct een kijkje in ons uitgebreide aanbod van aangeboden transportmiddelen en investeer samen met Troostwijk in de toekomst van je onderneming.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play