Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

Categorieën

Landen

Merken

Veilingen

Prijs

Oogstmachines

74 kavels

Gebruikte oogstmachines te koop

Bij Troostwijk Veilingen zijn wij uw aanspreekpunt voor tweedehands, gebruikte oogstmachines van topkwaliteit. Een oogstmachine is dé uitrusting om gewassen te snijden en te verzamelen, inclusief, maar niet beperkt tot, gerst, graan, maïs, rogge en haver. Het is de machine die uw werkdag een stuk gemakkelijker, sneller en dus efficiënter maakt.

Met toonaangevende merken als John Deere, Massey Ferguson, Claas en New Holland bieden wij bij Troostwijk Auctions u de juiste persoon voor de juiste baan in het veld. Of het nu gaat om een rooier voor dagelijks gebruik, of een rooimachine voor het meer doorgewinterde werk, bij Troostwijk laten we onze rooiers een grondige selectie doormaken om er zeker van te zijn dat de gebruikte rooier goed past bij uw bedrijf.

Met onze gebruiksvriendelijke ""zoeker"" vindt u uw oogstmachine in minder dan een minuut. Ga voor een maaidorser, een veelzijdige machine die is ontworpen om efficiënt een verscheidenheid aan graangewassen te oogsten. Of ga voor de veldhakselaar, alom bekend als kuilhakselaar of hakselaar voor het zware werk van het oogsten van gras, maïs of hooi, dat in kleine stukjes is gehakt en samen geperst in een opslagsilo, kuilvoerbunker of in kuilvoerzakken

De keuzes zijn grenzeloos en elke dag worden er nieuwe oogstmachines aan onze veelzijdige lijst toegevoegd.

Vervolgens kunt u het land kiezen waar u de oogstmachine wilt kopen. Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk of Duitsland of zoek ze allemaal.

De laatste stap is het sorteren van de hele selectie. Bijvoorbeeld op prijs, aantal biedingen of welke als eerste wordt gesloten om uw selectie compleet te maken en uw zoekopdracht gemakkelijk toegankelijk te maken voor uw evaluatie.

Maar daar stoppen we niet.

Als u uw rooier compleet wilt maken, hebben we een breed scala aan accessoires die u kunt gebruiken om uw tweedehands rooier een nieuwe te maken. Denk hierbij aan apparatuur als rondebalenpersen, graanmaaibalken met trolleys, rijstmaaibalken en maaiborden voor zelfrijdende veldhakselaars.

Ook deze accessoires doorlopen onze grondige selectiecriteria om er zeker van te zijn dat u de beste uitrusting koopt voor uw toekomstige oogstmachine.

Wij van Troostwijk Veilingen zijn er dan ook trots op uw plaats te zijn voor uw volgende oogstmachine met alle accessoires die u nodig heeft.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store