Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

Magazijninventaris

470 kavels

Magazijnuitrusting en voorraadveilingen

U bent een professional en op zoek naar een meer gestroomlijnde organisatie voor uw supply chain? Dat is waar we in het spel komen. Met ons uitgebreide aanbod van magazijnapparatuur en voorraadartikelen.

Bent u op zoek naar transport en logistiek in de vorm van auto's en voertuigen, intern transport of hefvoertuigen of bent u gewoon op zoek naar meer opslagmogelijkheden door uw magazijn in te richten, dan kunnen wij van Troostwijk u helpen.

Hier bij Troostwijk Veilingen zijn wij uw aanspreekpunt voor magazijninrichting & voorraadartikelen.

Magazijnapparatuur

Als professional kijk je altijd uit naar die ene tool die je supply chain soepeler maakt. Of het nu gaat om transport, auto's, trolleys of gewoon handiger voorraadeenheden.

Zet de volgende stap met onze magazijninrichting en tweedehands werkplaatsinrichting.

Veiling van tweedehands magazijn- en werkplaatsuitrusting

Op de Veiling koopt u tweedehands magazijn- en werkplaatsuitrusting. Dat betekent niet dat u afgedankte apparatuur koopt. We onderwerpen al het materiaal aan een grondige selectie om er zeker van te zijn dat het gebruikte werkplaatsmateriaal goed is voor de klus.

Wat voor tweedehands magazijn- en werkplaatsuitrusting verkoopt u op de veiling?

We verkopen allerlei tweedehands magazijn- en werkplaatsapparatuur, maar voor het gebruiksgemak hebben we een aantal categorieën gemaakt.

Auto's en voertuigen

Moet u uw parking uitbreiden of wilt u gewoon een goede rit voor uw CEO. Op onze parkeerplaats vind je je volgende rit.

Intern transport

Transport in uw magazijn, een belangrijke factor in de supply chain. Het succes van warehousing, orderpicken en sorteren hangt allemaal af van deze mooie apparatuur en het interne transport dat alle logistiek met elkaar verbindt.

Magazijnapparatuur

Allerlei apparatuur voor uw magazijn

Hoe werkt het?

Onze veiling geeft u de mogelijkheid om magazijnapparatuur en inventaris te kopen tegen de laagste brancheprijs. Daarnaast is het heel gemakkelijk om een bod uit te brengen, maar bovenal is het echt veilig.

Maak een account aan (Klik hier), vind het juiste apparaat en plaats uw bod. Wil je eerst de stof zien, geen probleem. U kunt de sites op elk gewenst moment bekijken om de materialen te zien.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store