Categorieën

Landen

Merken

Veilingen

Prijs

Agrarisch

823 kavels

Agrarische veilingen bij Troostwijk

Op zoek naar agrarische machines en materialen? Troostwijk biedt een eenvoudig en efficiënt online veilingplatform waar je precies vindt wat je nodig hebt. Of je nu je machinepark wilt uitbreiden, vervangen of vernieuwen: bij ons vind je een breed aanbod van kwalitatieve agrarische goederen. Bekijk onze online agrarische veilingen en plaats eenvoudig een bod op de kavels die je wilt bemachtigen.

Waarom bieden op een agrarische veiling?

Bieden op agrarische kavels bij Troostwijk is een slimme keuze voor agrarische ondernemers. Het biedt de kans om hoogwaardige, tweedehands landbouwmachines en ander materieel van topmerken aan te schaffen tegen een fractie van de nieuwprijs. Ons brede aanbod zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt om jouw agrarische activiteiten efficiënt te ondersteunen en te verbeteren.

Ons transparante en toegankelijke online veilingplatform biedt flexibiliteit en gemak. Je biedt waar en wanneer het jou uitkomt op een agrarische machine, (klein of groot) agrarisch materieel of op andere kavels. Door deel te nemen aan onze veilingen draag je daarnaast ook bij aan de circulaire economie, door de levensduur van gebruikte goederen te verlengen.

Voordelen van online bieden bij Troostwijk

  • We bieden een eenvoudig en toegankelijk digitaal platform.
  • Op Troostwijk vind je een uitgebreid assortiment aan agrarische kavels.
  • We zijn al 90 jaar expert op het gebied van zakelijk (online) veilen.
  • Bij ons profiteer je van een snelle service en snelle levering van agrarische goederen.
  • We zijn altijd dichtbij. Zo hebben we kantoren in alle landen waar we kavels aanbieden.

Ontdek ons aanbod van agrarische machines

Bij Troostwijk vind je een uitgebreid en divers aanbod van agrarische machines. Of je nu op zoek bent naar tractoren, oogstmachines of irrigatiesystemen: ons assortiment biedt alles wat je nodig hebt. Ontdek vandaag nog ons aanbod en vind de machines die jouw agrarische bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Zo werkt bieden op een agrarische veiling

Meebieden op een agrarische veiling gaat eenvoudig. Registreer je of log in met een bestaand account. Daarna kun je direct starten met bieden op de kavels die jou aanspreken. Elke kavel is voorzien van een uitgebreide beschrijving en heldere foto's. Zo ben je goed geïnformeerd voordat je een bod uitbrengt.

We organiseren regelmatig kijkdagen, waardoor je de kans krijgt om aantrekkelijke kavels persoonlijk te inspecteren. Een bod uitbrengen gaat gemakkelijk via ons platform, waarna je de veiling live kunt volgen. Heb je het winnende bod uitgebracht op een landbouw veiling? Dan regelen wij alles voor een vlotte afhandeling, inclusief alle informatie over betalingen en het ophalen van je kavel.

Start direct met bieden op veiling agrarisch materieel

Troostwijk is meer dan een veilingplatform; we zijn dé partner voor ondernemers in de agrarische sector. Heb je specifieke agrarische machines op het oog? Of wil je rondkijken in ons aanbod om te zien of er een kavel bij zit die jou aanspreekt? Met Troostwijk investeer je slim in de toekomst van jouw agrarische onderneming. Ontdek ons aanbod, vind de veiling die bij je past en start met bieden.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play