Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

Nuaire - SC630P42GX-0CA - Ventilator

Kavel:
A1-17819-185
Oostvoorne, NL

Ophalen op vaste dagen

Huidig ​​bod
Staat
Of
Btw
Veilingkosten
Btw veilingkosten
Totale prijs

Over deze kavel

-Diameter circa mm 600 Niet alle oneffenheden en gebruikerssporen zijn duidelijk zichtbaar op de afbeeldingen. Wij adviseren u om gebruik te maken van de kijkdag om de status en het uiterlijk van het kavel zelf te controleren en te beoordelen. Let op! De getoonde pallet is niet inbegrepen bij het kavel. Koper dient pallet af te stapelen, een europallet te retourneren of pallet op locatie af te rekenen.
Opmerkingen:
Alle oneffenheden en gebruiker sporen kunnen mogelijk niet goed zichtbaar zijn op de afbeeldingen. Het wordt sterk aanbevolen om de kijkdag te benutten om de staat en het uiterlijk van het kavel persoonlijk te inspecteren en te beoordelen. Eventuele pallets, trolleys, spanbanden of andere interne (transport)middelen die op de foto's te zien zijn, worden niet bij het kavel geleverd, tenzij anders vermeld in aanvullende informatie.
Kavelnummer:
A1-17819-185
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alstublieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. De minimumleeftijd voor het bezoeken van de kijk- en ophaaldagen is 18 jaar. Bezoekers moeten zich kunnen identificeren. Na sluiting van deze veiling kan je op de website in je account bij "Mijn Aankopen" een tijdsvoorkeur opgeven om uw kavels op te halen.  Tijdens de ophaaldag is een vorkheftruck beschikbaar. De maximale hefcapaciteit bedraagt 2 ton. Gebruik van de vorkheftruck geschiedt geheel op eigen risico. Daarnaast kunnen zich wachttijden voordoen.

Troostwijk is niet de verkoper, maar veilt als bemiddelaar in opdracht van een derde partij.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store