Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

Onderhandse verkopen

Hoe werkt het?

Hier is een overzicht van hoe een onderhandse verkoop gewoonlijk werkt:

Prijsbepaling: De verkoper gaat in overleg met Troostwijk Auctions om een geschikte verkoopprijs vast te stellen. Dit wordt meestal gebaseerd op marktonderzoek, vergelijkbare verkopen en de huidige marktomstandigheden.

Bezichtigingen: Potentiële kopers kunnen het aanbod bezichtigen om een beter beeld te krijgen van de locatie, de staat en andere relevante details.

Onderhandelingen: Geïnteresseerde kopers kunnen vervolgens een bod uitbrengen op het aanbod. Troostwijk Auctions begeleidt de onderhandelingen tussen de verkoper en de potentiële kopers om tot een overeenkomst te komen over de verkoopprijs en andere voorwaarden.

Verkoopovereenkomst: Zodra de verkoper en de koper het eens zijn over de prijs en andere voorwaarden, wordt er een verkoopovereenkomst opgesteld waarin alle details van de transactie worden vastgelegd. Deze overeenkomst wordt vervolgens ondertekend door zowel de verkoper als de koper.

Afhandeling: Na het ondertekenen van de verkoopovereenkomst, worden de nodige juridische en financiële stappen ondernomen om de verkoop af te ronden.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store