Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

Volvo V60 2.0 T8 Twin Engine AWD Inscription 390pk 2019 Plug-In Hybrid, L-643-GP

Kavel:
A1-22564-102
Boxmeer, NL

Afhalen op afspraak

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

LET OP!: voor Nederlandse kopers en kopers van buiten de EU komt de Rest-BPM er nog bij, deze verschijnt later op de factuur en bedraagt €675,-. Dus totale biedprijs + €675,-. De totaalprijs bij het bieden is dus excl. BPM! (This is only relevant for Dutch buyers and buyers from outside the EU)
Opmerkingen:
Gebruikerssporen/-schades en slijtage rondom naar leeftijd/km-stand. Volvo V60 T8 Twin Engine Plug in Hybrid. Voorzien van diverse mooie opties. Alle kavels zijn te bezichtigen tijdens de kijkdag. Vorm hier uw eigen oordeel over de kavel. Auto is in een tadeloze staat, volledig dealer onderhouden en voorzien van een Polestar Engineering tuning á € 1.000,- bij de officiele Volvo dealer. Opties: - Lederen bekleding - Leder stuurwiel - DAB - Stuurwielverwarming - Lane keeping aid - Head-Up Display - BLIS - Roadsign information - Memory seats - Elektrisch verstelbare stoelen - Stoelverwarming voor en achter - Lederen sportstoelen - Panoramadak - Metallic lak - Lichtmetalen velgen - Etc.
Kavelnummer:
A1-22564-102
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Let op! Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats bij Troostwijk Veilingen, voor meer informatie kunt u de specifieke veilingvoorwaarden raadplegen. De minimumleeftijd voor het bezoeken van de kijk- en afhaaldagen is 18 jaar. Bezoekers moeten zich kunnen identificeren. Tijdens de afhaaldag is er geen vorkheftruck beschikbaar. Betaal eenvoudig met iDeal via uw Troostwijk Account. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen. Nadat u de auto gewonnen heeft en de betalingsorder /PO# order klaar staat in uw account onder 'mijn aankopen', dient u deze online te betalen via de Troostwijk-Auctions website of Troostwijk-Auctions app. Let op dat al uw accountgegevens goed staan die op de factuur moeten komen, wij kunnen dit niet achteraf aanpassen. Let op, de tenaamstellingscodes ontvangt u op de ophaallocatie. Indien u ze eerder wenst te ontvangen verzoeken wij u te mailen naar info@automotive-auctions.nl. Dit is aanbevolen wanneer u de auto niet zelf ophaalt. Na het overhandigen van de vrijwaring of een kopie, kan u of uw transporteur de auto meenemen. Het bezorgen van de gewonnen auto is ook mogelijk. Binnen Nederland (m.u.v. de wadden-eilanden) kost dit €165,- excl. BTW. Nadat u de auto betaald heeft wordt het transport ingepland en wordt de auto gemiddeld na 5 werkdagen vanaf de ophaaldag bij u afgeleverd. Leveringen buiten Nederland kunnen wij ook verzorgen, voor vragen of offertes kunt u contact opnemen met transport@automotive-auctions.nl . Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goed ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel. Locatie> Graafseweg 23a, 5831 AA Boxmeer, Nederland Voor het ophalen van uw kavel is een ophaalafspraak bij Automotive Auctions verplicht. Deze afspraak kunt u inplannen via de volgende link: https://automotive-auctions.bookafy.com/?locale=en Selecteer bij het inplannen de vestiging van de betreffende veiling.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store