Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

Terex - Comedil CTT 161 8T - Torenkraan - 2003

Kavel:
A1-21879-1
Veghel, NL

Afhalen op afspraak

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Video: https://streamable.com/k9gty3 De torenkraan bestaat uit 6 secties van 5,9 meter (27 meter haakhoogte). C45 onderstel op vijzels. De contraballast bestaat uit 4x A Blok van 3500 Kg en 5x B Blok van 800 Kg. De centrale ballast bestaat uit 8x SR "C" blok van 5000 Kg. Inclusief kraandocumenten, torenbouten, stroomkabel en afstandsbediening.
Opmerkingen:
De torenkraan op de eerste foto dient als voorbeeld en heeft geen betrekking op de kraan die in deze veiling is verkocht. De andere foto's betreffen wel de betreffende kraan. De torenkraan is compleet en in goed werkende staat. Bijgevoegd is een laadplan voor deze torenkraan voor transport per trailer en een apart plan voor transport in containers.
Kavelnummer:
A1-21879-1
Plaats:
Veghel, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. De minimumleeftijd voor het bezoeken van de kijk- en ophaaldagen is 18 jaar. Bezoekers moeten zich kunnen identificeren. Na sluiting van deze veiling kan je op de website in je account bij "Mijn Aankopen" een tijdsvoorkeur opgeven om uw kavels op te halen.  Tijdens de ophaaldag is een vorkheftruck beschikbaar. De maximale hefcapaciteit bedraagt 1 ton. Gebruik van de vorkheftruck geschiedt geheel op eigen risico. Daarnaast kunnen zich wachttijden voordoen.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store