Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

Natuursteen tegels 12m²

Kavel:
A1-18210-185
Hulst, NL

Ophalen op vaste dagen

Huidig ​​bod
Staat
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Natuursteen tegels voor binnen. Kleur/Benaming: Creme Terra Nuance. Bewerking: Geborsteld. Afmetingen circa: Wildverband banen in diverse lengtes, 30cm breed en 1,5cm dik. Code: 104. Deze kavel kan op verzoek bezorgd worden. De kosten bedragen voor dit kavel €110,00 exclusief BTW. Wilt u meerdere kavels laten bezorgen? Vanaf het tweede tot en met de vijfde kavel betaalt u €75,00 euro ex BTW per kavel. Voor 6 kavels of meer betaald u een vast bedrag van €450,00 ex BTW. Levering vindt alleen plaats in Nederland. Kosten bezorging op de Waddeneilanden en België op aanvraag. Voor het laten bezorgen van uw kavel(s) dient u zelf voor uiterlijk 28 april contact op te nemen met Michiel Borm, info@handelwandel.com. Na deze datum worden kavels automatisch geleverd in Hulst waar u uw kavel(s) kan afhalen op de afhaaldag. Bezorginformatie: Het los-adres moet goed bereikbaar zijn voor een vrachtwagen met trailer waarop een kraan is bevestigd. Deze kraan kan de pallets maximaal 4 meter vanaf de wagen lossen. Hiermee dient u rekening te houden i.v.m. het vrijhouden van de losplaats. De chauffeur heeft geen palletwagen tot zijn beschikking.
Opmerkingen:
Dit kavel wordt geleverd in een houten krat of op een pallet. I.v.m. afvoerkosten zijn wij genoodzaakt € 5,00 in rekening te brengen per houten krat dat u achterlaat. U kunt deze ter plaatse contant of per pin betalen. Voor een pallet brengen wij geen kosten in rekening.
Kavelnummer:
A1-18210-185
Plaats:
Hulst, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alstublieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. De minimumleeftijd voor het bezoeken van de kijk- en ophaaldagen is 18 jaar. Bezoekers moeten zich kunnen identificeren.   Tijdens de ophaaldag is een vorkheftruck met chauffeur beschikbaar, die kosteloos gebruikt kan worden. De maximale hefcapaciteit bedraagt 8 ton. Gebruik van de vorkheftruck geschiedt geheel op eigen risico. Daarnaast kunnen zich wachttijden voordoen.

Troostwijk is niet de verkoper, maar veilt als bemiddelaar in opdracht van een derde partij.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store