Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

Mixpallet tuinartikelen

Kavel:
A1-19903-1639
Houthalen, BE

Ophalen op vaste dagen

Huidig ​​bod
Staat
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Parasolvoet 22011 Partytent 20029 Vouwtafel 20180 Kruisvoet parasol 21239 Partytent 20027 GasBBQ 21759 insectenlamp 20743 HoutskoolBBQ 21074 zwembadverwarming 8259BEs
Opmerkingen:
Dit zijn retour goederen dus geen nieuwe producten hier kunnen dus beschadigingen aan zijn . U als klant kan deze goederen vrijblijvend bezichtigen tijdens een kijkdag.
Kavelnummer:
A1-19903-1639
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Aandacht alstublieft!
Voor de loten te Westerlo zal er tijdens de afhaaldag een vorkheftruck met chauffeur (maximumcapaciteit van 3,5 ton) aanwezig zijn die kosteloos gebruikt kan worden om de kavels te verplaatsen. Het gebruik van de vorkheftruck is op eigen risico en kan eventueel wachttijden met zich meebrengen. Opmerking: de bloemen en planten kunnen afwijken van de foto's op de website (bloeiwijze). Loten te Westerlo: De loten kunnen ook geleverd worden tegen een vergoeding en/of op paletten gezet worden (10 euro per pallet). Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar davypeeters1@telenet.be. Laten bezorgen: U kan uiteraard ook werken met een transportfirma, U kan hiervoor bijvoorbeeld onze vaste partner Auction Logistics (info@auctionlogistics.nl) inschakelen.

Troostwijk is niet de verkoper, maar veilt als bemiddelaar in opdracht van een derde partij.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store