Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

Ligbed 10stuks Diverse kleuren

Kavel:
A1-19903-1624
Houthalen, BE

Ophalen op vaste dagen

Huidig ​​bod
Staat
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Aluminium ligbed - voor tuin en zwembad - Ligbed met verstelbare rug - 189x59 cm - Taupe x10 Diverse kleuren Zwart/taupe/Grijs/Roze
Opmerkingen:
Dit zijn retour goederen dus geen nieuwe producten hier kunnen dus beschadigingen aan zijn . U als klant kan deze goederen vrijblijvend bezichtigen tijdens een kijkdag.
Kavelnummer:
A1-19903-1624
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Aandacht alsjeblieft!
Voor de loten te Westerlo zal er tijdens de afhaaldag een vorkheftruck met chauffeur (maximumcapaciteit van 3,5 ton) aanwezig zijn die kosteloos gebruikt kan worden om de kavels te verplaatsen. Het gebruik van de vorkheftruck is op eigen risico en kan eventueel wachttijden met zich meebrengen. Opmerking: de bloemen en planten kunnen afwijken van de foto's op de website (bloeiwijze). Loten te Westerlo: De loten kunnen ook geleverd worden tegen een vergoeding en/of op paletten gezet worden (10 euro per pallet). Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar davypeeters1@telenet.be. Laten bezorgen: U kan uiteraard ook werken met een transportfirma, U kan hiervoor bijvoorbeeld onze vaste partner Auction Logistics (info@auctionlogistics.nl) inschakelen.

Troostwijk is niet de verkoper, maar veilt als bemiddelaar in opdracht van een derde partij.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store