Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

Categorieën

Landen

Merken

Veilingen

Prijs

Garage werkplaatsinventaris en gereedschap

1113 kavels

Gebruikte werkplaats- en garage-uitrusting

Als professional met een garage is het essentieel om over de juiste apparatuur te beschikken. Variërend van garage-uitrusting tot werkplaatsuitrusting, het is allemaal nodig om uw klanten de beste service te bieden en uw werkdag een stuk gemakkelijker te maken.

Op de website van Troostwijk Veilingen kunnen afnemers binnen de transport- en logistieke sector terecht voor een breed assortiment aan hoogwaardige gebruikte werkplaatsinventarisapparatuur.

Hier bij Troostwijk Veilingen zijn wij uw aanspreekpunt voor gebruikte werkplaats & garage equipment.

Werkplaats- en garage-uitrusting te koop

De juiste werkplaatsinventaris is essentieel voor elk succesvol bedrijf binnen de transport- en logistieke sector

Dit varieert van heftrucks en pallettrucks tot stellingen, kooien en stellingen. Materiaalbehandeling kan een moeilijke taak zijn om te beheren en hangt sterk af van het soort product dat wordt opgeslagen en vervoerd.

Veiling van gebruikte werkplaats- en garage-uitrusting

Op de Veiling koopt u tweedehands werkplaats- en garagemateriaal. Dat betekent niet dat u afgedankte apparatuur koopt. We hebben alle apparatuur aan een grondige selectie onderworpen om er zeker van te zijn dat de gebruikte apparatuur goed is voor de klus.

Wat voor tweedehands werkplaats- en garagemateriaal verkoopt u op de veiling?

We verkopen allerlei tweedehands werkplaats- en magazijnapparatuur, maar voor het gebruiksgemak hebben we een aantal categorieën gemaakt.

  • Werkplaatsmeubilair
  • Kasten
  • Overige inventaris
  • Werkbanken
  • Gereedschapladenkasten
Hoe werkt het?

Onze veiling geeft u de mogelijkheid om werkplaats- en magazijnapparatuur en inventaris te kopen tegen de laagste brancheprijs. Daarnaast is het heel gemakkelijk om een bod uit te brengen, maar bovenal is het echt veilig.

Maak een account aan (Klik hier), vind het juiste apparaat en plaats uw bod. Wil je eerst de stof zien, geen probleem. U kunt de sites op elk gewenst moment bekijken om de materialen te zien.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store